Редагування сайту до дрібних деталей

Головна » Статті » Редагування сайту до дрібних деталей
Редагування сайту до дрібних деталей

Щоб надати вражаючого вигляду сайту, необхідно додати на свій сайт найбільш значущі елементи, такі як текст, заголовки тексту, підзаголовки та інші.

Додайте, наприклад, зображення. Почніть підбирати для цих елементів найкращий візуальний формат.

Підберіть шрифт тексту, підберіть його розмір. Підберіть розмір та шрифт підзаголовків. Зробіть зображення певного розміру. Почніть опрацьовувати найважливіші елементи вашого сайту.

Почніть опрацьовувати свої елементи за допомогою програми Dreamweaver, підбирайте шрифт, підбирайте розмір зображень і робіть свої елементи такими, якими ви бажаєте їх бачити.

Почніть опрацювання дрібної графіки, якихось списків, додаткових елементів. Доводьте візуалізацію свого веб-сайту до бажаного результату.

Ну, а якщо ви не хочете самостійно займатися редагуванням, можна звернутися до професіоналів і зробити, наприклад, повний редизайн сайту.

Не забувайте, що не тільки вручну можна створити потрібні елементи графіки. Також їх можна знайти на якихось сайтах. Ви можете ввести в пошуковій системі, скажімо, запит “Кліпарт”. З’явиться видача, в якій ви можете відвідати сайти, на яких є потрібний вам кліпарт. На таких сайтах ви можете знайти як окремі зображення, так і якісь значки, які вам можуть знадобитися.

Є один дуже цікавий сайт clipart.com. Це англійський сайт, на якому можна знайти найрізноманітніший кліпарт різного формату. У пошуку сайту введіть якесь слово і з’явиться кліпарт, який ви можете собі зберегти, але всі кліпарти на цьому сайті платні. Тим самим розміщуйте на своєму сайті якісь дрібні елементи.

Дивіться, щоб основні елементи вашого сайту виділялися і щоб ці елементи насамперед звертали на себе увагу. Адже насамперед відвідувачі. які зайдуть на ваш сайт повинні побачити вашу головну пропозицію, і лише потім різні меню й інші додаткові матеріали.

Таким чином, за допомогою таких дрібних добавок, ви зможете виділити найзначущіші елементи свого сайту.

Підписатися
Сповістити про
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі