Як збільшити продажі за рахунок FAQ

Головна » Статті » Як збільшити продажі за рахунок FAQ
Як збільшити продажі за рахунок FAQ

Не секрет, що практично на кожному сайті можна зустріти сторінку FAQ, але не багато оптимізаторів знають про те, що можна оптимізувати і цю сторінку.

Нижче наведена інформація, яка допоможе вам зробити зі звичайної та найчастіше нікому не цікавої сторінки сайту, ефективний розділ, який буде цікавим як користувачам, так і пошуковим системам.

  • Сформуйте сторінку довкола певних ключових слів. Намагайтеся уникнути ситуації, коли у FAQ перебуває нічим не зв’язана інформація. Необхідно будь-яким способом розмежувати всю інформацію, яка є на цій сторінці за певними тематичними групами, які будуть заточені під певні ключові слова.
  • Стиль викладу інформації має бути максимально цікавим та неофіційним. Звичайно, зробити це виходить не завжди, але по можливості ви повинні розмовляти з читачами. Це дозволить не тільки полегшити її розуміння, але й ефективно впливатиме на конверсію.
  • При правильному написанні FAQ вона може спонукати користувача зробити цілком певну дію. Наприклад, ви можете поставити посилання з відповіді на конкретний товар вашого сайту, а це помітно збільшить конверсію. Тобто в цьому випадку FAQ формуватиме попит, а посилання, яке веде на товар, надаватиме пропозицію. Для кращого ефекту ставте посилання у всіх питаннях, які можуть дати такий ефект.
  • Намагайтеся частіше згадувати контактні дані. Це дозволить користувачеві зменшити зусилля на пошук контактних даних. Розміщувати контакти необхідно на помітних місцях.
  • Якщо є можливість, необхідно частіше наводити доводи, які б свідчили про перевагу вашої компанії або конкретного товару (послуги). Намагайтеся більше часу приділяти підвищенню довіри до вашого бренду та товарів, які ви пропонуєте.
  • По можливості оптимізуйте заголовки. Обов’язково врахуйте цю вимогу. Не варто думати, що добре прописаний title необхідний усім сторінкам, крім FAQ. Якщо ви не включите ключову фразу до заголовка, переваги цієї сторінки будуть не до кінця реалізовані.
  • Використовуючи ці методи, ви зможете на практиці збільшити ефективність всього сайту. Крім того, це дозволить вам отримати значну перевагу над вашими конкурентами, які не користуються цією можливістю.
Підписатися
Сповістити про
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі