9 причин, навіщо вам потрібний сайт

Головна » Статті » 9 причин, навіщо вам потрібний сайт
Навіщо потрібний сайт

Навіщо потрібний сайт, якщо ви не продаєте товари через інтернет. Як і багато власників малого бізнесу ви можете думати, що ваш бізнес не може отримати вигоду від наявності сайту або що сайт не знаходиться в межах вашого бюджету. Або, можливо, ви думаєте через те, що ви ніколи не користуєтеся комп’ютером, цього не роблять і ваші потенційні клієнти. Все це хибні думки. Нижче наведено 9 причин, чому ваша компанія потребує професійного сайту, незалежно від того, яких розмірів ваш бізнес.

1. ПОСТІЙНИЙ ДОСТУП

Багато людей переглядають веб-сторінки у вечірній час, коли більшість підприємств закриті, і це чудово, адже сайти ніколи не відпочивають. Сайт дозволить Вашому бізнесу або організації бути відкритими 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Наявність веб-сайту рівнозначна тому, що у вас є співробітник, який працює цілодобово – навіть у вихідні та святкові дні!

2. У ВАШОГО КОНКУРЕНТА Є ВЕБ-САЙТ

Якщо ваш конкурент має свій сайт, він має явну перевагу. Інтернет-користувачі знають про нього, але не знають про вас.

3. ПОШУК

Більш ніж будь-коли, люди зараз віддають перевагу пошуку в Інтернеті традиційним засобам пошуку інформації, особливо за допомогою мобільних пристроїв. Ваш бізнес має бути завжди під рукою, коли люди шукають у пошукових системах. Для багатьох людей ви не існуєте, якщо вони не можуть знайти вас за допомогою пошукової системи. В наш «інформаційний вік” бути онлайн є життєво важливим і необхідним.

4. САЙТ ПІДВИЩУЄ ДОВІРУ КЛІЄНТІВ І ПОКРАЩУЄ КОРПОРАТИВНИЙ ІМІДЖ

З професійним сайтом ви покращите загальне враження громадськості про вас, що, в свою чергу, вплине на більше почуття впевненості клієнтів у вашій організації.

5. СТВОРИТИ САЙТ, ЩОБ ПІДВИЩИТИ ДОХІД

За даними статистики, малі підприємства, які мають своє представництво в мережі, мають на 39% більший дохід, ніж ті організації, які не мають свого сайту.

6. САЙТИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗНАЙТИ БІЛЬШЕ КЛІЄНТІВ

За статистикою 50% продажів через Інтернет здійснюється через нових клієнтів. Наявність сайту значно розширює охоплення клієнтів незалежно від того, які послуги чи продукти ви пропонуєте.

7. САЙТЫ МАЮТЬ ГЛОБАЛЬНЫЙ ХАРАКТЕР

Більшість малих підприємств можуть продавати тільки у своєму місті або прилеглих областях. Маючи сайт, ви можете продавати свої товари та послуги по всій Україні і навіть по всьому світу, якщо того забажаєте. Ви можете знаходити друзів та контакти у тих місцях, де ви ніколи не були і куди, можливо, ніколи не поїдете. Тепер робота по всьому світу не потребує більших зусиль, ніж робота на місцевому рівні.

8. САЙТ ЕКОНОМИТЬ ВАШ ЧАС

Надання інформації вашим клієнтам вимагає часу, будь-то по телефону, віч-на-віч, у брошурі або в електронних листах. З інтернет-каталогом ви можете надати великий обсяг інформації про вашу продукцію та послуги. Після того, як ваш сайт буде запущений, він стане доступним для ваших клієнтів, заощаджуючи ваш час. А що таке час? Час – гроші!

9. САЙТ ЕКОНОМИТЬ ВАШІ ГРОШІ

Як власник малого бізнесу ви, мабуть, думаєте, що не можете дозволити собі професійний веб-сайт. Ми пропонуємо створення сайтів від 4000 гривень. Не потрібно проводити великих досліджень, щоб побачити, що створення сайту за такою ціною набагато дешевше за щоденну подачу оголошень в газети, причому за допомогою сайту ви матимете набагато більше охоплення аудиторії.

Підписатися
Сповістити про
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі